Warta

pd_zd_02
  • Klep DN1800 dikirim ka situs di Nepal

    Klep DN1800 dikirim ka situs di Nepal

    ZD VALVE DN1400PN16, DN1600/16 sareng DN1800PN16 valves ka Proyék Perbaikan Pasokan Cai Lembah Kathmandu,di Nepal
    Maca deui
  • ZD Valve meunang panawaran proyék klep kukupu di Thailand

    ZD Valve meunang panawaran proyék klep kukupu di Thailand

    Anyar-anyar ieu, ngaliwatan usaha keras tim penjualan sareng dukungan kuat tim téknis, ZD Valve ngahontal terobosan énggal di pasar Asia Tenggara.urang meunang Panawaran hiji proyék klep kukupu penting di Thailand - proyék nu ngawengku DN200-DN1500 ganda ecc...
    Maca deui
  • Pameran ECWATECH-2023 Rusia

    Pameran ECWATECH-2023 Rusia

    anjeunna 17 Pameran Internasional Téhnologi jeung Equipment pikeun pengobatan cai, suplai jeung pembuangan dilaksanakeun di Moscow, Crocus Expo on Sep 12-14, 2023. ZD klep dihadiran expo ieu hasil jeung kahontal pangaruh ekspektasi.Salaku produsén klep profésional, ZD klep boga sababaraha taun expe ...
    Maca deui
  • ZD klep DN4000 ukuran badag proyék klep kukupu

    ZD klep DN4000 ukuran badag proyék klep kukupu

    Dina 2023, parusahaan ZD klep undertook proyék mata pencaharian konci Kota Zhengzhou - proyék diversion caah Walungan Jinshui, proyék adopts DN4000 ganda saendeng ganda flange ductile valves kukupu beusi, nu bakal dipasang 40 méter jero taneuh jeung pipa ganda peletakan kalawan bi ...
    Maca deui
  • Pameran Pompa sareng Klep Internasional Shanghai ka-11

    Pameran Pompa sareng Klep Internasional Shanghai ka-11 dilaksanakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Nasional Shanghai tanggal 5-7 Juni 2023. Dina ekspektasi umum industri, Pameran Pompa Internasional sareng Klep Shanghai ka-11 narik langkung ti sarébu peer kualitas luhur. usaha...
    Maca deui
  • Diajar ngeunaan Ball Type Non-Return Valve

    Ball valves non-balik beuki populér di alat jeung sistem pipa.Kusabab reliabiliti sarta efisiensi, klep ieu muterkeun hiji peran penting dina loba widang industri béda.Artikel ieu bakal ngawanohkeun bal klep non-balik sarta aplikasi na ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina karét pneumatic dijejeran klep kukupu di industri

    Kalayan kamekaran ékonomi sosial anu terus-terusan, sarat pikeun alat-alat industri tina sagala lapisan kahirupan ogé langkung luhur sareng langkung luhur.karét pneumatic dijejeran klep kukupu mangrupakeun klep loba dipaké di industri.Artikel ieu bakal ngawanohkeun aplikasi pneum ...
    Maca deui
  • Klep kukupu saendeng ganda - ningkatkeun aliran pipa industri

    Klep kukupu saendeng ganda nyaéta alat kontrol aliran, anu maénkeun peran penting dina sistem pipa industri.Klep kukupu ganda-ésentrik ngadopsi desain khusus, anu sacara efektif tiasa ngontrol aliran sareng ngajantenkeun operasi sistem pipa langkung stabil sareng dipercaya.Nya...
    Maca deui
  • Pesenan Klep Kukupu Ukuran Badag Nuturkeun Hiji-hiji

    Hal ieu dipikanyaho sadayana, ngalakukeun klep ukuran ageung mangrupikeun kauntungan klep ZD sepanjang waktos, kami parantos ngalaksanakeun seueur proyék klep kupu-kupu ukuran ageung salami sababaraha dekade, nalika nyanghareupan wabah Covid-19 taun 2022, sanaos rada sesah, sadayana jalma di klep ZD terus digawé teuas ti jaman ka jaman jeung d...
    Maca deui