pd_zd_02

Dengdekkeun Disc Cék klep

Katerangan ringkes:

Standar Desain EN12334
Ukuran DN200-DN1600
Tekanan Desain PN10-PN25
Nyanghareupan EN558 Runtuyan 14
Bahan beusi ulet GJS400-15, GJS500-7, stainless steel,
Palapis FBE luhur 250 microns
Operasi tuas + Counter beurat + damper hidrolik
Inspeksi jeung Test Standar EN12266, EN1074

Klep cek cakram ngadengdekkeun nyaéta klep saarah sareng klep non-balik.Éta ogé disebut klep cek kukupu, salah sahiji jinis klep cek ayun.Ieu klep otomatis anu bakal muka nalika sedeng ngalir ka hareup jeung nutup nalika sedeng ngalir ka tukang.Fungsi utamina nyaéta pikeun nyegah aliran sabalikna tina sedeng, rotasi sabalikna tina pompa jeung alat Powered, nyegah gelombang palu cai dihasilkeun ku eureun ngadadak gagalna pompa, sarta ngurangan karuksakan kana sistem pipa.

Bukaan klep kahontal ku aliran média jeung gaya, sarta nutup klep gumantung kana disc maot-beurat (lamun perlu, kalawan counterweight éksternal) jeung tekanan aliran balik.Éta klep anu dioperasikeun sacara otomatis tanpa unit kakuatan tambahan.Desain lumrah unggal bagian bakal mawa realisasi fungsi dipercaya jeung sampurna klep nu.


  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • youtube
  • instagram
  • whatsapp

Rincian produk

FAQ

Tag produk

Panjelasan Produk

Tujuanna

Produk ieu saendeng ganda, karét kana sistem sealing logam (alat damper hidrolik nyaeta pilihan), sarta bisa ditutup dina aksi gancang / Peta slow dua hambalan.Éta tiasa dianggo sacara lega dina ngaleupaskeun pompa dina sistem pipa.Sareng mangrupikeun alat anu penting pisan sabab tiasa nyegah aliran sabalikna sareng palu cai anu ngancurkeun nalika pompa eureun normal atanapi kacilakaan kaluar.

pagelaran

▪ Cakram nyaéta desain saendeng ganda, jeung klep muka jeung nutup alesan.

▪ Cincin karét dina piringan tiasa digentos sareng cingcin segel logam dina awak gaduh umur jasa anu panjang.

▪ Operasi gampang.

▪ Rentang ukuran: nepi ka DN1600;rentang tekanan: nepi ka 25bar.ukuran sejen tur tekanan sadia sakumaha pamundut husus

▪ tungtung flanged ganda

▪ Awak klep pondok, volume leutik tur beurat hampang

▪ Cast awak beusi ductile jeung disc coated kalawan fusi kabeungkeut epoxy.

Tahan karataci klep baja, ring korsi awak stainless steel sarta ring segel disc replaceable.bahan séjén sadia sakumaha pamundut husus.

▪ Cincin segel disc sareng cincin segel aci (cingcin O) tiasa gampang diganti dina situs.Teu perlu alat husus.

▪ Self-lubricating aci bearing, Disc swings kalawan bébas

▪ eccentricity badag pikeun aksi nutup gancang klep

▪ Shafts klep nonjol dina dua sisi awak, sarta ngidinan uas na counterweight bisa dipasang kalawan bébas.

▪ Counterweight tiasa disaluyukeun pikeun adaptasi kaayaan kerja individu

▪ Damper hidrolik éksternal sadia sakumaha pamundut husus, atawa kaayaan gawé individu

▪ Pamasangan pipa vertikal sareng horizontal sayogi.

Standar

Tés hidrolik nurutkeun EN-12266-1 Kelas A

Desain pikeun BS EN12334, EN558-1

Flanges ka EN1092-2 / BS4504, PN10 / PN16 / PN25

Widang Palayanan

Cai sareng aplikasi cair nétral

Pipa transmisi utama

Sistem irigasi

Patempuran seuneu

Klep Cék Cakram Dengdekkeun (3)

Klep Cék Cakram Dengdekkeun (4)
Klep Cék Cakram Dengdekkeun (5)
Klep Cék Cakram Dengdekkeun (6)

Diménsi

Ngalanggan Ayeuna

Tingkat kualitas sareng palayanan anu teu cocogKami nyayogikeun jasa khusus profésional pikeun grup sareng individuKami ​​ngaoptimalkeun jasa kami ku ngajamin harga panghandapna.

Klik pikeun ngundeur
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami